Nyheder


Kurser


 

Udtalelser fra Kursister

"Det unikke ved business supervision konceptet er, at at ledere og erhvervspsykologer arbejder med teori og øvelser sammen og hver for sig. Dette giver en fantastisk ramme at skabe brugbar læring i, hvor forskellige faglige tilgange og supervisionsmetodikker helt naturlig får relevans og kan benyttes med det samme, når man kommer hjem i egen hverdag igen.

Kursusstedet i Terragona ligger smukt ganske kort fra vandet. Dette giver mulighed for en løbe- eller svømmetur, efter arbejdet med teori og øvelser, der i øvrigt ligger på et solidt fagligt niveau."

- Jens Damkjær, Erhvervspsykolog - Damkjær Erhvervspsykologi.

 

”At komme ud af egen hverdag og få rum og tid til at fordybe sig i supervisionsmetoder på et højt fagligt niveau og afprøve teori/ øvelser i smukke omgivelser, giver et stort flow.

Egen hverdag er sat på stand by og der er tid til fordybelse med meget engagerede undervisere”

- Bente Melholdt Jensen, Koordinator - Odder Plejecenter

 

”Et kursus af meget høj kvalitet hvor egen læring er i fokus i en kontekst, hvor omgivelserne, medkursister og underviserne går op i en sjældent set højere enhed.

Jeg har på 5 dage erhvervet mig et meget grundigt og brugbart overblik over de metoder og teorier, der kan knytte sig til supervision. Det store fokus på øvelser har gjort dette kursus til et, som ikke bare bliver til endnu et ringbind på hylden.”

- Anne Agger Sparsø, Product Service Group Manager - Danisco

 

”Jeg har især været glad for kursets fokus på praktisk afprøvning af de forskellige teorier og metoder, og jeg føler mig kort sagt meget bedre rustet som supervisor.

Undervisernes store engagement var med til at gøre kurset til en både sjov og tryg ramme for konstant læring.

Tak for en ekstremt lærerig uge. Den fyldige udlevering af virkelig godt skriftligt materiale bliver en skat at have med derhjemme.”

- Ditte Eggert, Mindfulness Instruktør

 

Synes I har et super godt program med teori og metoder der knytter sig til supervisionsbegrebet. Der er meget bredde i værktøjerne og litteraturen vi fik udleveret inden kursusstart er fantastisk.

Jeg har fået en faglig sparring og indsigt som har gjort mig mere sikker på min faglighed som erhvervspsykolog.

Alt er lykkedes for jer til topkarakter.

- Birgitte H. Klüwer, Erhvervspsykolog og Demenskonsulent – Københavns Kommune